Fikkie TV

Gisteren zijn Ziva en ik bij de opnames geweest voor Fikkie TV van RTL.

Martin Gaus, Dione ( Onnedi) en vele anderen incl een aantal goede agility lopers en gezellig publiek waren erbij.

We hebben eerst een leuk agility parkoers gelopen van keurmeester Willem Alexander Kelders, het was een voor de honden wat gladde ondergrond en het parkoers opstelling hield daar goed rekening mee. Camerashots van opkomst, aankomst, agitatie, praatje dierenarts en praatje met de deelnemers, alles werd gefilmd, het was een lange dag en als je agility hond zelfs ligt te slapen onder je stoel terwijl er  2 meter verderop honden over het parkoers rennen dan weet je dat je hondje best moe geworden is.

Hilarisch was vooral de apporteer oefening, de honden moesten, afgeleid door twee etensbakken met worst wat spulletjes apporteren. Ziva maakte daar een hele grappige kijk waarde van, ze at beide worsten op en ging er met het piepkippetje vandoor door de agility ring. Gillen!!! het was echt een hele leuke dag met leuke mensen.

Wil je ook weten wie er gewonnen heeft? Kijk dan vooral naar Fikkie TV, binnen kort op TV en YouTube. Ik laat hier en op mijn FB pagina wel weten wanneer het uitgezonden wordt.

De Winnaar mag 1000 euro aan een goed doel schenken.

Het was een geweldige ervaring 🙂