Wekelijks woensdag avond

Op de woensdag avond in de buitenbak van De Zeewolder Ruiters in Zeewolde zijn de reguliere BAT trainingen in de stijl die je van Blazing Amber gewend bent.

Maximaal 20 plaatsen beschikbaar.

Vanaf 19:30 uur tot 21:30 uur zijn er trainingen van een uur.  Eerste groepen bouwen samen uiterlijk om 19:00 en laatste groepen ruimen ook samen op.

Er wordt les gegeven door Tom en Katja.

Blazing Amber Training and Coaching, KvK-nummer 65146948

BAT periodes van  10 x Training in kleine groepjes in opeenvolgende data.

10 lessen achter elkaar ( let op, bij uitval door bijvoorbeeld slecht weer schuift de periode op) na 10 lessen begint de volgende periode, met weer 10 aangeboden lessen achter elkaar.

Bestaande cursisten hebben voorrang bij inschrijving op de volgende periodes en hoeven geen nieuwe inschrijf formulier in te vullen, mits op voor de  8e les betaald.

Aanvullende informatie voor de cursisten;

Door de cursist gemiste lessen kunnen niet op een ander tijdstip worden ingehaald.

Mocht je onverhoopt een les moeten missen dan mag je van Blazing Amber je training doorverkopen voor de kostprijs aan een ander passende combinatie. Er zijn wel voorwaarden aan verbonden deze zijn; Je regelt het zelf. De les wordt tegen kostprijs overgenomen. Je meldt wie je les komt overnemen via de groeps kalender. Ruilen onderling met een andere cursist mag ook, maar wel even doorgeven op de kalender. De betreffende combinatie springt dezelfde hoogte en heeft hetzelfde nivo als jijzelf met jouw hond en past dus goed in jouw groep. Bijvoorbeeld. Geen small hondje in een groep large, geen beginner/ pre in een wedstrijd groep.

Vervalt een les bijvoorbeeld door slecht weer of bij ziekte van de instructeur dan wordt er gezocht naar een vervangende instructeur of datum, er wordt een passende oplossing geboden om de les te kunnen inhalen.

We zijn er vanaf 18;30 uur. We gaan om 19:00 uur gezamenlijk beginnen met beide velden te bouwen voor de eerste 2 groepen of eerder als iedereen er al is. Zodra we klaar zijn met opbouwen kunnen we beginnen, dus als we snel klaar zijn met bouwen beginnen we ook eerder met de les 🙂 We ruimen ook samen op met de laatste 2 groepen.

Je wisselt per week van trainer.

Inschrijf formulier alleen dit formulier gebruiken om in te schrijven voor de woensdag avond.

Blazing Amber op Facebook

Blazing Amber Training openbare groep op Facebook

Playlist op YouTube van onze eigen Blazing Amber Training,

FAQ;

Moet ik ergens lid van worden? Nee, Blazing Amber is een hondenschool.

Moet ik meteen na inschrijving betalen als ik reserve ben?   antw. Nee, dat hoeft niet,

Hoe schrijf ik in? antw. Alleen via het inschrijf formulier.

Moet ik al wedstrijden lopen?  antw. Je hoeft niet perse nu al wedstrijden te lopen maar wel de ambitie hebben om dit te gaan doen daar we de combinaties trainen voor wedstrijden.

Moet ik thuis ook wat met mijn hond doen/ oefenen? antw. ja, vooral als we de basis aan het aanleren zijn bij de beginners en de pre agility groepen is thuis elke dag even 5 a 10 minuten huiswerk maken een must om mee te kunnen met de groep. Positietraining 2 on2of / running contacten, tic en tac en paaltjes staan of vallen met thuis ook oefenen.

Als ik op ” gaat ” in het  Facebook evenement klik ben ik dan ingeschreven ? Antw. nee, er is echt een ingevuld inschrijf formulier nodig. Link hier in het bericht van het evenement.

Als ik de voorlopige bevestiging van deelname van jou krijg via de mail moet ik dan meteen betalen?  Antw. Ja de bevestiging van jouw inschrijving is op volgorde van betaling. De aankomende periode moet overgemaakt worden. Anders kan je plekje aan een ander op de reservelijst gegeven worden. Betaal termijn zal in de mail vermeld worden.

Als het een keer echt heel slecht weer is en de les wordt afgelast door Blazing Amber Training moeten we dan een les missen? Antw. die les word dan wel afgelast en de periode waarin die lesuitval heeft plaatsgevonden zal doorschuiven totdat er 10 lessen aangeboden zijn. Je krijgt altijd 10 woensdagen les aangeboden.

Ik kan een keer niet komen, mag ik die les dan later inhalen? Antw. nee dat zal niet gaan maar  je mag wel je les ter overname aanbieden aan een andere cursist voor de kostprijs. Op zo’n manier kan je bijvoorbeeld ook een les van een ander overnemen als die niet kan. Ruilen onderling mag dus ook. Je regelt het zelf en vult de wijziging in op de interne kalender.

Als er iemand uitvalt met een ander niveau als dat ik heb en ik sta op de reservelijst , is dat plekje dan van mij? Antw. nee helaas, de volgende Passende combinatie voor de groep met een vrij plekje wordt gecontacteerd op niveau en spronghoogte.

Als ik mij opgeef met het formulier en ik kom op de reserve lijst, moet ik dan al betalen?  Antw. nee, je betaalt pas al ik je een mail stuur met een betaalverzoek en dit gebeurt pas als ik een passende plaats in de groep heb voor je.

Hoe schrijf ik in als ik al train bij Blazing Amber op de woensdag avond voor een volgend seizoen?  Ant; je betaald voor les 8 je  trainingsgeld en dan zit je er weer bij.