Blazing Amber Training Seminars

Trainers: Tom en Katja

BAT organiseert in Zeewolde leuke leerzame seminaren binnen op goed beloopbare zandgrond of in de zomer evt buiten op zandgrond bij goed weer.

Locatie De Zeewolder Ruiters.

Data en details zijn in het inschrijf formulier terug te vinden, hieronder of bij formulieren in het hoofdmenu.

Wij vinden de samenwerking van handler en hond ontzettend belangrijk, persoonlijke  aandacht van de instructeur met passende oplossingen voor de combinatie en plezier samen met je hond staat bij ons voorop.

Duidelijke uitleg, Jip en Janneke taal.

Je leert onder anderen verschillende handlingstechnieken en gaat die toepassen zoals de lijnen tekenen voor de hond voor het zelfstandig werken in het parkoers, vooruitsturen, mooie veilige bochten en met snelhied handelen, zelfstandigheid van de hond, lichaamstaal handler, slimme tactische posities innemen zodat keihard rennen niet meer nodig is, en vooral veel plezier bij het samenwerken met je hond.

Wij geven ook pre – agility, dit zijn de basis beginselen en trukjes die ook geschikt zijn voor jonge honden en de hond alvast een goede fundering geven voor later. (vanaf een leeftijd van 5 maanden)

Je krijgt in groepen van maximaal 4 combinaties twee keer een uur training.

Inschrijven of wil je meer informatie over data?? , Klik hier.

P.s. wij gebruiken veilige toestellen, waaronder aluminium raakvlakken met rubber granulaat en antislip tunnels met voldoende verzwaring.