Espree van NML health

Ik wil jullie graag vertellen over onze ervaring met de 3 in 1 healing cream van Espree.es_healing_cream.jpg

Mijn mechelse Herder Ziva is tijdens het fietsen met haar pootje onder het voorwiel gekomen, gelukkig was alleen de huid beschadigd, maar omdat Ziva een enorme likker is had zij al gauw van een klein wondje een grote kale plek met een gat gemaakt.

We hebben haar continu bewaakt zodat ze niet kon gaan likken, een kapje hielp niet omdat ze er toch nog bij kon, het enige wat werkte was een sok en bandage eroverheen maar omdat  door het afdekken de wond niet goed kon drogen probeerden we dat tot een minimum te beperken. ‘s Nachts sliep ze bij ons zodat we konden horen of ze er weer aan zat te likken. We ontsmetten elke dag de wond en ze kreeg er honing zalf op. De genezing duurde al best lang omdat ze er elke keer toch weer aanzat te punniken.

Bij een bezoek aan NML Health opperde Irene dat we de 3 in 1 zalf van Espree maar eens moesten proberen. De zalf rook voor ons wel lekker maar bij eens test met Ziva ter plekke vond zij het niet lekker ruiken.

Ik heb het na het ontsmetten erop gedaan en Ziva nam een likje, nee, ze vond het niks. Dit keer kon de zalf er langer op blijven zitten zodat de wond niet meer zo ging jeuken, we hebben het elke dag twee keer gesmeerd en na twee weken was haar wond helemaal dicht, je ziet er nu bijna niks meer van, terwijl het bovenop haar knokkels zat.

Ze had gewoon dat extra zetje nodig om er  van af te blijven en door het soepel te houden ging het niet zo jeuken, door de Aloë Vera werd haar huid goed verzorgd voor de nieuwe huidgroei, vaak zie je na zo een wond een kale plek, maar dat is nu gelukkig tot een minimum beperkt gebleven.

Geef een reactie